Καθαρισμός της Ακτής Μονολιθίου από τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας συμμετέχοντας και φέτος στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» έχει προγραμματίσει καθαρισμό της παραλίας του Μονολιθίου, την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016. Η πράξη αυτή αποτελεί ελάχιστη πράξη ανταπόδοσης σε μια περιοχή που μας προσφέρει απλόχερα οξυγόνο, ηρεμία και ομορφιά. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο όγκος των σκουπιδιών που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλος, γεμίζοντας δεκάδες σακούλες σκουπιδιών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους για συμμετοχή στον καθαρισμό της παραλίας του Μονολιθίου. Το ραντεβού έχει ορισθεί για τις 10:00 το πρωί στην κεντρική καντίνα ”ΛΙΘΟΣ”. Απαραίτητα ”μέσα” για τον καθαρισμό η ΟΡΕΞΗ και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ !!! Σακούλες και γάντια θα σας προμηθεύσει ο Σύλλογος.

Κοινή ευχή είναι η δράση αυτή να βοηθήσει στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και της ενίσχυσης της συλλογικής περιβαλλοντικής συνείδησης, για να διατηρηθούν όσο γίνεται πιο καθαρές οι πανέμορφες παραλίες της περιοχής μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*