Στο 7ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ της Χορωδίας Τρίπολης θα συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Στο 7ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ της Χορωδίας Τρίπολης θα συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία», το προσεχές Σάββατο, 16 Απριλίου 2016. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως και εκτός από τη χορωδία μας θα συμμετέχουν χορωδίες από την  Αθήνα, το Μαρούσι, τον Παπάγο, τη Σύρο, τη Σπάρτη, το Ναύπλιο και την Τρίπολη.
Η χορωδία μας υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Μου, κ. Βαλεντίνου Στεφάνωφ θα ερμηνεύσει το ακόλουθο πρόγραμμα:
•       Sicut cervus                                    G. P. Da Palestrina
•       Choral  23 «Ich will hier bei dir stehen»  από «St.  Matthew  Passion (Matthäuspassion), BWV 244»                               J. S. Bach
•       Choral  44 «Wer Hat Dich So Geschlagen» από «St.  Matthew Passion (Matthäuspassion), BWV 244»                           J. S. Bach
•       Tebe poem                                       S. S. Mokranjac
•       Αγιος ο Θεός από την  Λειτουργία του Αγίου Ιωάννη               Μ. Αδάμης
•       Αινείτε τον Κύριο                                       Μ. Αδάμης

Η χορωδιακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-17-18 Απριλίου με ώρα έναρξης των εκδηλώσεων στις 7:30 το απόγευμα.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και συνδιοργανώνονται από την Χορωδία Τρίπολης και το Δήμο Τρίπολης.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*