Τον Απρίλιο οι επιδοτήσεις στους ελαιοπαραγωγούς στην Κέρκυρα

Λύθηκε οριστικά το θέμα του χαρακτηρισμού του Κερκυραικού ελαιώνα ως δασική έκταση, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης.

Παράλληλα, όπως τον ενημέρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, έχουν ελεγχθεί 20.000 απο τις 27.000 δηλώσεις για την επιδότηση των αγροτών και αναμένεται να γίνει επίσημα η κατοχύρωση του δικαιώματος επιδότησης μέσα στον Απρίλιο, για όλους τους δικαιούχους. Εξαιρούνται μόνο 87 άτομα. Ο βουλευτής εκτιμά ότι μέχρι το Πάσχα θα έχει καταβληθεί το ποσόν της επιδότησης στουσ λογαριασμούς των δικαιούχων που μέχρι τώρα είτε δεν έχουν λάβει καθόλου είτε έχουν πάρει μόνο την α΄δόση.

«Ξεμπλοκάρει» ο αγωγός των νέων εργατικών κατοικιών

Αποφασίστηκε την περασμένη Τρίτη απο το ΔΣ του ΟΑΕΔ η εκταμίευση του ποσού των 2 εκ ευρώ για την κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού των εργατικών κατοικιών στον Αη Γιάννη. Αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με το Δήμο Κέρκυρας προκειμένου να ξεκινήσει το έργο. Την ενημέρωση έκανε ο βουλευτής Κώστας Παυλίδης

 

πηγή ερτ

 

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*