Το Καραβάνι της Χαράς ταξιδεύει κοντά στους πρόσφυγες στον Κατσικά

Το Καραβάνι της Χαράς μετά αφού επισκέφθηκε τα κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Κόνιτσα στα Δολιανά και στην Φιλιππιάδα, συνεχίζει το ταξίδι του στον Κατσικά.
Την Κυριακή 3/4 στις 4μμ καλλιτέχνες αλλά και εθελοντές θα παίξουν με μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο υποδοχής στον Κατσικά.
karavaniaxaraskatsika (4)
Στις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα προσφυγόπουλα, ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί να μένει παθητικός θεατής. Πρέπει να σταθεί στο δράμα των συνανθρώπων μας.
karavaniaxaraskatsika (3)
Εδώ και κάποιο καιρό έχει ξεκινήσει εθελοντικά από καλλιτέχνες των Ιωαννίνων μια προσπάθεια για τη δημιουργία του «Καραβανιού της Χαράς» με σκοπό αυτό να επισκεφθεί τους πρόσφυγες στα κέντρα υποδοχής. Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του προγραμματίζεται να υπάρχουν παραστάσεις, δρώμενα, συναυλίες, παραμύθια, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που θα απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα παιδιά.
karavaniaxaraskatsika (2)

Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες. Ποτέ όμως δεν είμαστε αρκετοί. Γι’ αυτό καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την κίνηση, είτε οργανωτικά, είτε συμμετέχοντας στο καραβάνι μας.

karavaniaxaraskatsika (1)
Τηλ. επικοινωνίας: 6996446021
Facebook: ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ – THE CARAVAN OF JOY

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*