Κώστας Βλάσης στον Prisma 91,6: Πρέπει οι πολίτες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους στην επαναλαμβανόμενη κοροϊδία Τσίπρα

Τις πολιτικές εξελίξεις κλήθηκε να σχολιάσει στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο βουλευτής Αρκαδίας Nέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσσης o  οποίος υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει πραγματική στήριξη στην κυβέρνηση του κύριου Τσίπρα τον τελευταίο χρόνο και  κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν κάνει γόνιμη αντιπολίτευση και δεν προσπαθούν να βοηθήσουν στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων για τα οποία υπεύθυνος είναι ο ίδιος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης, ο ίδιος υπογράμμισε ότι αυτό δεν είναι εφικτό όταν ο πρωθυπουργός είναι αναξιόπιστος.  Ο πρωθυπουργός συνεχώς δημιουργεί προβλήματα, είτε στο χώρο της οικονομίας, το προσφυγικό και αφού δημιουργεί τα προβλήματα έρχεται μετά και ζητάει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και συναίνεση.

Του παρέχεται η συναίνεση και μετά από λίγες ώρες καθυβρίζει την αντιπολίτευση.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτή που θα προκαλέσει  εκλογές, όπως έκανε ο κύριος Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβρη όταν η χώρα είχε αρχίσει να βλέπει φως στο βάθος του τούνελ, ανέφερε και  είχαμε αρχίσει  να είμαστε πολύ κοντά στο να απεμπλακούμε από τα μνημόνια όπως έκανε η Κύπρος, προτίμησε να ξαναρίξει τη χώρα μέσα στα έγκατα  της γης και να προκαλέσει εκλογές κάτι που είναι Δημοκρατία δεν πρόκειται να πράξει.

Ακόμα ωστόσο και να θέλει εκλογές η Νέα  Δημοκρατία δεν έχει τον Κοινοβουλευτικό  τρόπο να τις επιβάλλει, αναφέροντας ωστόσο ότι και ο Ελληνικός Λαός έχει τις ευθύνες του καθώς ψήφισε το Γενάρη τον κύριο Τσίπρα, τον κορόιδεψε μια φορά, τον Ιούλιο του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα δημοψήφισμα το οποίο άλλαξε δύο μέρες μετά δηλαδή τον κορόιδεψε για δεύτερη φορά και μια το Σεπτέμβρη με τα γνωστά παράλληλα προγράμματα που δεν έγινε τίποτε τον κορόιδεψε και  τρίτη.

Άρα όταν ο κόσμος έχει τη δύναμη της ψήφου του και δεν την  εκμεταλλεύεται, μετά πως περιμένεις με κάποιον μαγικό τρόπο να πέσει κυβέρνηση; Αναρωτήθηκε. Αυτό  φάνηκε ακόμα και με το θέμα των αγροτών όπου βγήκαν για 20 μέρες έκλεισαν τους δρόμους και τι πέτυχαν; Πρέπει κάποια στιγμή ο αγρότης να καταλάβει ότι η δύναμη του δεν το τρακτέρ του αλλά η ψήφος του και όταν με την ψήφο του τρεις φορές ψήφισε τον κύριο Τσίπρα και με γνώση του τον κορόιδεψε πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ωστόσο κ. Βλάσης ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα συναινεί στα μεγάλα ζητήματα όπως είναι το προσφυγικό, καθώς και σε κάποια κορυφαία ζητήματα  για να αποφύγουμε μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας, ωστόσο δεν θα συναινέσουμε στο λάθος.

{youtube}wTXBNU_pmQ{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 86313 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*