Έκοψε την πίτα της η ομάδα αντρών της Σ.Κ. Νικόπολης (φώτο)

Χθες, Τετάρτη 9 Μαρτίου, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα του Κώστα Μυριούνη στην παραλία Καναλίου, η ομάδα αντρών της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ «έκοψε» την πίτα της.

Σε μια χρονιά που «τρέχει» αγωνιστικά καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά αφού η ΝΙΚΟΠΟΛΗ διεκδικεί και τα έξι (6) πρωταθλήματα που συμμετέχει, οι ευχές που ανταλλάχτηκαν μεταξύ μελών διοικητικού συμβουλίου, προπονητών και αθλητών «έδειχναν» αισιοδοξία αλλά παράλληλα «ωριμότητα» και σύνεση.

nikopolipitadekaeksikanal (1)

Ο πρόεδρος (Λάκης Καρασαβόγλου) προλόγισε και προχώρησε στην κοπή της πίτας. Τυχεροί της βραδιάς οι Ντίνος Τσιτσώνης και Μιχάλης Παπαμιχαήλ.

Παράλληλα ο πρόεδρος, σε συνεννόηση με το γενικό αρχηγό (Γιώργο Τσουμελέκα) ανακοίνωσε και την «έκτακτη» χορηγία του φίλου της ομάδας Ντίνου Ξεμολιάρη από το Βερολίνο.

nikopolipitadekaeksikanal (2)

Οι εκλεκτοί θαλασσινοί μεζέδες (προσφορά του ιχθυοπωλείου του Γιώργου Τσουμελέκα), «φτιαγμένοι» από το χέρι του μάστορα στο ψήσιμο Κώστα Μυριούνη, το εκλεκτό κρασί, η καλή μουσική και η τέλεια παρέα έκαναν τη βραδιά υπέροχη.

nikopolipitadekaeksikanal (3)

Βέβαια και η καταπληκτική πίτα (προσφορά του μέλους του Δ.Σ. της ομάδας Μάνθου Δέσκα) από το φούρνο του Donald«έκλεισε» τις γεύσεις της συνάντησης.

Οι τυχεροί της εκδήλωσης «κέρδισαν» μια μηχανή για καφέ espresso (προσφορά του καταστήματος ΓΕΥΣΗ & ΑΡΩΜΑ των αδελφών Καρασαβόγλου), μια μπλούζα lacoste (προσφορά του μέλους του Δ.Σ. της ομάδας Μιχάλη Λαϊνά) και πολλά ψάρια (μια φορά την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της περιόδου από το ιχθυοπωλείο του γενικού αρχηγού.

nikopolipitadekaeksikanal (5)

Η νέα συνάντηση «έκλεισε» για τις 8 του Μάη.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*