Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Prisma 91,6: ” O Πρωθυπουργός θα πρέπει να πει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του Μεταναστευτικού και όχι ποιος φταίει για αυτό.


Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Prisma 91,6: ” O Πρωθυπουργός θα πρέπει να πει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του Μεταναστευτικού και όχι ποιος φταίει για αυτό.

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Όσον αφορά την σημερινή σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών, ο ίδιος ανέφερε ότι το πλαίσιο της συζήτησης το ορίζει ο Πρωθυπουργός, με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας να είναι απολύτως σαφείς και έχουν εκφραστεί μέσω των έξι προτάσεων που ανακοινώθηκαν μέσω του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το Προσφυγικό, που μετέπειτα θα εξελιχθεί σε Μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα που πλέον αποτελεί μείζον Εθνικό Θέμα ασφάλειας για την Ελλάδα, καθώς έχει και μια ανθρωπιστική διάσταση που πρέπει να ληφθεί υπόψη από όλες τις πτέρυγες και τους συνομιλούντες για το θέμα αυτό εντός και εκτός συνόρων.

Από την άλλη δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους λάθος χειρισμούς που είχε μέχρι τώρα η κυβέρνηση, που μας έχουν φέρει πολύ πίσω, με το πρόβλημα να έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Παρακολουθούμε, αδύναμες σκόρπιες, χωρίς σχεδιασμό και στρατηγική κινήσεις και από Κυβερνητικά στελέχη και από τον Πρωθυπουργό, που προσπαθεί να βρει φταίχτες συνέχεια κάπου αλλού, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ως Πρωθυπουργός θα πρέπει να πει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και όχι ποιος φταίει για αυτό.

 

About Ομάδα Σύνταξης 69869 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*