Ηγουμενίτσα: Ένας ακόμα λιμενικός συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας – Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων στην Ηγουμενίτσα

Κατόπιν έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης, στελέχη του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα στη σύλληψη ενός ακόμα βαθμοφόρου που υπηρετεί στη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, καθώς επίσης και ενός ιδιώτη κατοίκου Θεσσαλονίκης. Οι εν λόγω συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν πρωινές ώρες αύριο, ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.
   Επιπρόσθετα, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται ότι η εταιρεία, της οποίας η επωνυμία «Fino fish» φαινόταν σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο από 26-02-2016 Δελτίο Τύπου, δε σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
   Οι έρευνες συνεχίζονται και εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*