Ο Βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώντης στον Prisma 91,6: Με ανησυχεί η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Την απογοήτευσή του για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εξέφρασε μιλώντας στον Prisma 91,6 ο βουλευτής Λάρισας της ‘Eνωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τους τελευταίους τέσσερις μήνες που είναι εν ενεργεία βουλευτής στο κοινοβούλιο, έχει απογοητευτεί πλήρως, καθώς περίμενε ότι ως βουλευτής θα είχε κάποια δυναμική, κάποιες καινούργιες ιδέες, προτάσεις οι οποίες θα έβρισκαν κάποια αυτιά για να ακουστούν.

Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό δεν ισχύει, όλοι βουλευτές βλέπουν τα πάντα με κομματικό κριτήριο, δεν υπάρχει καμία συνεννόηση, καμιά συνεργασία όπως γίνεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο κύριος Κατσαντώνης εξέφρασε την προσωπική του γνώμη όσον αφορά και την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο στα πλαίσια αντιμετώπισης του οξυμένου μεταστατικού προβλήματος, λέγοντας ότι όταν βλέπεις το ΝΑΤΟ να μπαίνει στα χωράφια άλλης χώρας, δυστυχώς όπου έχει πάει έρχονται και καταστροφές, αλλαγές συνόρων ελπίζοντας ότι στην ελληνική περίπτωση αυτό δε θα συμβεί.

Ο κύριος Κατσαντώνης εξέφρασε και την ανησυχία του για τις πολιτικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες, λέγοντας ότι το προσφυγικό οξύνει την όλη κατάσταση ενώ επανέλαβε και την πάγια θέση του κόμματος περί δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης όπου τεχνοκράτες θα μπουν στα υπουργεία και βεβαίως θα ελέγχονται από το Ελληνικό κοινοβούλιο.

{youtube}C2lD3uccH30{/youtube}

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2014 ήταν ένας από τους 400 αντιπροσώπους της Βουλής του Νιού Χαμσάιρ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η αγάπη του όμως για την Ελλάδα τον έφερε πίσω στα πάτρια εδάφη και δη στην Ελασσόνα. Οι επαφές του και οι πεποιθήσεις του, τον οδήγησαν στον δρόμο του Βασίλη Λεβέντη και πλέον είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων του νομού Λάρισας.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8904 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*