Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας: “Διακινούνται δηλώσεις, δημοσιεύματα και γίνονται κινήσεις οι οποίες το Δ.Σ. τις θεωρεί απαράδεκτες, συκοφαντικές και κυρίως διασπαστικές”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση του τέως προέδρου της Ένωσης Πολύκαρπου Χαλκίδη:

«Αγαπητοί συνάδελφοι.

Τον τελευταίο καιρό διακινούνται δηλώσεις, δημοσιεύματα και γίνονται κινήσεις οι οποίες το Δ.Σ. τις θεωρεί απαράδεκτες, συκοφαντικές και κυρίως διασπαστικές.

Επειδή ως σήμερα το νομίμως εκλεγμένο συμβούλιο έκρινε σωστό να μην εμπλακεί σε αντεγκλήσεις, απαντήσεις και διάλογο ο οποίος το μόνο που θα προσέφερε, θα ήταν άλλοθι σ’ αυτούς που στόχο έχουν την διάσπαση, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έγινε από αδυναμία η αίσθηση ενοχής.

Πιστεύαμε ότι ο χρόνος θα οδηγούσε στο δρόμο της ψυχραιμίας, ενότητας και κυρίως της αξιοπρέπειας όπως αρμόζει στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου μας.

Κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε παλαιά μυαλά όχι <φρέσκα> και ότι πίσω μας κρύβονται επαγγελματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Δεν σεβαστήκαμε τον αγώνα για την ανάπτυξη της περιοχής από την προηγούμενη διοίκηση.

Ότι οι εκλογές δεν ήταν νόμιμες άρα θα εκπέσουμε.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να απαντήσει με λύπη και θα προσπαθήσουμε να μην το ξανακάνουμε ως εξής:

Ο σύλλογος με το ίδιο περίπου Δ.Σ. επί έξη χρόνια είχε τα ίδια <φρέσκα> μυαλά και είχε κάνει τα πάντα σωστά και καλά τι άλλαξε; Μόνο ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Ο πρόεδρος είχε το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα και να κριθεί είχε επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσει άλλον συνδυασμό. Αντί αυτού προτίμησε να παραιτηθεί και από μέλος.

Αμέσως μετά κατά την προσφιλή του τακτική ξεκίνησε ένα μπαράζ δηλώσεων-συνεντεύξεων στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με εντυπωσιακό τρόπο προς τον λαό της Πρέβεζας και όχι στους συναδέλφους του σαν πολιτική οντότητα, άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του.

Μακριά από εμάς η πολιτική έχουμε ικανούς και άξιους για αυτή την δουλειά που είναι όμως φυσικό κάποιες φορές να διαφωνούμε. Κανείς από εμάς δεν κέρδισε επαγγελματικά από τον θεσμό του συλλόγου.

Η κοινωνία μας είναι μικρή γνωριζόμαστε και ξέρουμε τι έχει κάνει ο καθένας μας.

Ελπίζουμε και θέλουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε και να αφήσουμε την περιοδεία να συνεχιστεί με τις υποσχέσεις και να ξέρουν οι συνάδελφοι μας ότι είμαστε στην διάθεσή τους όταν έλθει ο καιρός δημοκρατικά καθαρά όχι παρασκηνιακά να μας αλλάξουν».

About Μιχάλης Μίχος 1375 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*