Παράταση κονδυλίων ΕΣΠΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Ν. Λευκάδας ζητά ο Θανάσης Καββαδάς

Παράταση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων 2007-2013» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Λευκάδας και του Μεγανησίου, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Λευκάδας.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Βουλευτής Ν. Λευκάδας

αν. Γραμματέας Κ.Ο Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 23 Φεβρουαρίου 2016

Θέμα: Παράταση κονδυλίων ΕΣΠΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Ν. Λευκάδας

Παράταση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων 2007-2013» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Λευκάδας και του Μεγανησίου, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη και τον υφυπουργό Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση, ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ο κ. Καββαδάς  επισημαίνει το γεγονός ότι η λήξη του ανωτέρω προγράμματος συνέπεσε με τον καταστροφικό σεισμό της 17ης Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις  να οδηγηθούν «σε αδυναμία ολοκλήρωσης των εγκεκριμένων έργων και άρα τη μη δυνατότητα απορρόφησης των κονδυλίων».

Υπογραμμίζει δε ότι την αναγκαιότητα παράτασης του προγράμματος, δεδομένου ότι βοηθά σημαντικά στη διατήρηση και ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,  ενώ παράλληλα τονώνει την απασχόληση του νησιού καθώς βοηθά στη δημιουργία θέσεων εργασία.

Για να δείτε ολόκληρη την Ερώτηση πατήστε εδώ

About Ομάδα Σύνταξης 86313 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*