Δεκτή η καταγγελία του Πανλευκάδιου κατά του Τηλυκράτη

Aνακοινώθηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας  για την καταγγελία του Πανλευκάδιου  εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή του Τηλυκράτη στον πρόσφατο αγώνα Τελικού Κυπέλλου.

Η απόφαση προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών από τον Τηλυκράτη, ωστόσο αναμένεται ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα να προχωρήσει σε έφεση για την ετυμηγορία της πειθαρχικής επιτροπής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 09/19-2-2016

ΘΕΜΑ 1ο: Εκδίκαση Καταγγελίας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή κάνει δεκτή την Καταγγελία του Σωματείου ‘ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΣ-Κ’, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 στον αγώνα Τελικού Κυπέλλου περιόδου 2015-16. Αφαιρούνται τρεις(3) βαθμοί από το Πρωτάθλημα περιόδου 2015-16 και επιβάλλεται χρηματική Ποινή διακοσίων πενήντα ευρώ(250€) στο Σωματείο «Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014».(ΚΑΠ ΑΡΘΡΟ 23 ΠΑΡΑΓΡ.11)

Βάσει του άρθρου 3 Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Ο., οι αγώνες της 1ης Φάσης Κυπέλλου διεξάγονται με ευθύνη της Ε.Π.Σ.

Με την Δήλωση Συμμετοχής στο Κύπελλο μεταξύ ΕΠΣ και του Σωματείου ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014, ο οποίος αποδέχεται τους όρους.

Στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας οι αγώνες Κυπέλλου διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, (και για τις ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας), όπου σχετικά με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, ισχύει ότι και στο Πρωτάθλημα (βάσει του άρθρου 18 Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας).

 

About Ομάδα Σύνταξης 86011 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*