Ο Θ. Θεοχαρόπουλος στον Prisma 91,6: Απαιτείται μια νέα κυβέρνηση φιλοευρωπαικών δυνάμεων, ευρείας πλειοψηφίας με συγκεκριμένη με προγραμματική συμφωνία

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής επικρατείας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν καλεσμένος του Κώστα Καζαντζίδη τη Δευτέρα στον Prisma 91,6 .

Ο κ Θεοχαρόπουλος μίλησε για  την κεντροαριστερά και την ανάγκη μια σοσιαλδημοκρατικής παράταξης  και σημείωσε ότι από  «την μία πλευρά έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέβηκε στην εξουσία υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες και με έναν αριστερό λαϊκισμό που πληρώνει σήμερα και μια πολιτική που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως πελάτες ενώ δεν μπορεί να εφαρμόσει και δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές της σοσιαλδημοκρατίες και της ανανεωτικής αριστεράς με αυτά που βλέπουμε. Από την άλλη μεριά έχουμε την ΝΔ του κ Μητσοτάκη που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο πολιτικές κοινωνικού αυτοματισμού του ιδιωτικού τομέα απέναντι στο δημόσιο τομέα. Ή θα πάμε όλοι μπροστά ή δε θα πάμε και σε αυτό το πλαίσιο είναι απαραίτητη η ισχυροποίηση ενός ρεύματος της σοσιαλδημοκρατίας»

O Θ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι παρά τα προβλήματα η χώρα δεν αντέχει εκλογές τόσο γρήγορα.”Δεν μπορεί να λυθούν ταπροβλήματαμε οριακές πλειοψηφίες των 153 βουλευτών. Εμείς δεν θα συνεισφέρουμε στη διεύρυνση μια κυβερνητικής πλειοψηφίας που δημιουργεί αδιέξοδα, δε θα παίξουμε το ρόλο του πάγκου στο ΣΥΡΙΖΑ. Απαιτείται μια νέα κυβέρνηση φιλοευρωπαικών δυνάμεων, ευρείας πλειοψηφίας με συγκεκριμένη με προγραμματική συμφωνία”.

Ακούστε το απόσπασμα:

{youtube}avscT2Jqvj8{/youtube}

About Μιχάλης Μίχος 1374 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*