Κώστας Δρακονταειδής: Δεν έχει τεθεί θέμα μεταφοράς μεταναστών στο νησί. Δεν είμαστε της άποψης να πεταχτούν στην θάλασσα

Δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα ούτε σε θεωρητικό επίπεδο για μεταφορά μεταναστών στη Λευκάδα υπογράμμισε ο δήμαρχος  Κωσταντίνος Δρακονταειδής στη χθεσινή ειδίκη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση του Θανάση Καββαδά.

Ο δεύτερος μάλιστα βασιζόμενος σε τοποθέτηση στη βουλή του υπουργού ναυτιλίας Νίκου  Δρίτσα ο οποίος ανέφερε  ότι πρόσφυγες θα πρέπει να διαχυθούν σε όλη την Ελλάδα,  ρώτησε τον  δήμαρχο Λευκάδας αν έχει κάποια ενημέρωση  και τι θα πράξει.

{youtube}bO3hn5e5a3Y{/youtube}

 

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας  ανέφερε  πως δεν  έχουμε την άποψη ότι οι πρόσφυγες πρέπει να πεταχτούν  στη θάλασσα,  άλλοι έχουν αυτές απόψεις,  για να επισημάνει για άλλη μια φορά ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση, ωστόσο κρατείστε και το άλλο που είπα, ανέφερε.

{youtube}y3Omtsm7oQU{/youtube}

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8886 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*