Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας για το πρόγραμμα Ecomobility

Το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην ποδηλατάδα, στην πεζοπορία στους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Ecomobility.

Ευχαριστούμε θερμά τα αθλητικά σωματεία, τα πολιτιστικά σωματεία, τα σχολεία, Δημοτικά, Γυμνάσια-Λύκεια, ΤΕΙ, τους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες, για τη συμμετοχή τους.

Το Δήμο Λευκάδας και την Τροχαία για τη συμβολή τους στην όλη προσπάθεια.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην τελική παρουσίαση του προγράμματος που θα γίνει την Παρασκευή 26-2-2016 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Σκοπός και στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού συμπολιτών μας, προκειμένου να βιώσουμε ο καθένας χωριστά αλλά και ως κοινωνία τα οφέλη από την επιλογή ηπιότερων μορφών μετακίνησης.

Γι αυτό το λόγο σας καλούμε όλους να συμβάλετε στη συνέχιση αυτών των δράσεων, διότι η υιοθέτηση και άλλων μορφών επικοινωνίας είναι ζήτημα παιδείας και είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή, η συμπαράσταση και η βοήθεια όλων μας.

About Ομάδα Σύνταξης 86304 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*