Αιχμηρό σχόλιο Ηλία Κοντογεώργη για την παραίτηση Πάνου Γαζή

Την παραίτηση του Πάνου Γαζή σχολιάζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύνβουλος, Ηλίας Κοντογεώργης.

Μάλιστα ο ίδιος αποδίδει  το γεγονός ότι απάντησαν οι εναπομείναντες δημοτικοί σύμβουλοι και όχι ό ίδιος ως μια προσπάθεια να βάλει ένα stop στην φυγή των περισσοτέρων, καθώς εκτιμά ότι με αυτό τον τρόπο τους έχει δεμένους.

Ο Ηλίας Κοντογεώργης γράφει χαρακτηριστικά:

Δεν άντεξε άλλο (και) ο Πάνος…

Υπέβαλε την παραίτησή του από την δημοτική πλειοψηφία αναφέροντας δημοσίως τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή. Οι λόγοι παραίτησης του Πάνου είναι πανομοιότυποι – σχεδόν ίδιοι – με αυτούς που οδήγησαν και μένα στην προγενέστερη χρονικά παραίτησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Αντί απάντησης του δημάρχου στα βασικά τουλάχιστον αίτια της παραίτησης του Πάνου, προτιμήθηκε ν’ απαντήσουν αντ’ αυτού οι εναπομείναντες δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι φέρεται να προσβλήθηκαν επιλεκτικά στην επιστολή του. Τους ίδιους λόγους είχα επικαλεστεί και εγώ, τότε όμως δεν ένιωσαν την ίδια προσβολή…

Εκτιμώ πως μ’ αυτό τον τρόπο που επέλεξε ο δήμαρχος, επιχείρησε να βάλει ένα stop στην φυγή περισσότερων συμβούλων της πλειοψηφίας αφού με την ανακοίνωση αυτή τους κρατάει “δεμένους”. Έτσι, είναι σχεδόν βέβαιο πως η επόμενη αποχώριση θα γίνει για “προσωπικούς λόγους” και θ’ “αδειάσει” και την θέση του στο Δ.Σ. Τόσο “προσωπικοί” λόγοι, όπως και αυτοί της αποχώρησης του Γιώργου Κούρτη!

kkkkjkjkj

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8232 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*