Στην Άρτα το «HAPPY TRAVELLER» και ο Ευτύχης Μπλέτσας

Στην πανέμορφη Άρτα ταξιδεύει το «HAPPY TRAVELLER» και ο Ευτύχης Μπλέτσας το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Ευτύχης μαζί με τον σκύλο του τον Ηρακλή ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη και καθώς πλησιάζει στην Άρτα κάνει μια στάση για πέστροφα στο Χάνι Τερόβου.
Οι περιπλανήσεις στην Άρτα περιλαμβάνουν βόλτα στην πόλη με στάση στα πιο σημαντικά της αξιοθέατα καθώς και εξορμήσεις στη γύρω περιοχή.

{youtube}LDQKAfJO_sc{/youtube}

Μερικές από τις στάσεις μας θα είναι η γραφική ορεινή Ροδαυγή, η παραμυθένια Κορωνησία, το θεόρατο Κάστρο των Ρωγών και φυσικά η Άρτα με το επιβλητικό της φρούριο και το πανέμορφο διάσημο γεφύρι της.
Από Γαστρονομικής πλευράς, θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τα εξαίρετα τυριά της Ηπείρου, θα επισκεφθούμε τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτα και θα δούμε πως παράγονται τα πεντανόστιμα καπνιστά χέλια του Αμβρακικού κόλπου.
Κάστρα, βαρκάδες, νοστιμιές και πανέμορφα τοπία είναι μερικά από όσα θα δούμε σε αυτό το μοναδικό Αρτινό Happy Traveller.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*