Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας (φώτο)

Εν μέσω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και  ο κλάδος των δικηγόρων και αναμένεται να οξυνθούν με τις αλλαγές που έρχονται σχετικά με το ασφαλιστικό, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα του δικηγορικού συλλόγου.

Την πίτα μοίρασε ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας κ. Θωμάς Γεωργίου, ενώ το τυχερό φλουρί έπεσε στον βουλευτής της Ν.Δ. Πρέβεζας κ. Στέργιο Γιαννάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας.

 

kopipitasdekaeksidikigoripreveza (9) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (11) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (1) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (2) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (3) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (4) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (5) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (6) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (7) kopipitasdekaeksidikigoripreveza (8)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*