Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: 4ο θέμα του κρυμμένου θησαυρού!

Στο 4ο θέμα του κρυμμένου θησαυρού, προχωρά το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το μεσημέρι, όταν και θα ξεκινήσει ο Αποκριάτικος στολισμός της Λεωφόρου Ειρήνης.

Στο 3ο θέμα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου τα γκρουπ ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και το ταλέντο τους, στη δημιουργία. Για το δεύτερο θέμα με τα βίντεο (από 1 λεπτό μέχρι όσο επιθυμούν τα γκρουπ) περιλαμβάνει βίντεο σκετς, με θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο ή βίντεο της αρεσκείας τους και λήγει την 23η του Φλεβάρη.

Το 1ο θέμα λήγει την 16η του Γενάρη και είναι γραπτό με δύο θέματα ή «Τι σημαίνει για σας το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας» ή «Μια υπέροχη αποκριάτικη ιστορία» που έχει τύχει σε σας, στους γύρω σας, ή τους δίπλα σας!  Το 4ο θέμα, έχει ως εξής: Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού 4 Στολίζουμε την Πρέβεζα Αποκριάτικα, με το υλικό που θα έχει δημιουργηθεί…Κατά τον στολισμό της Λεωφόρου Ειρήνης, οι εκπρόσωποι των γκρουπ που θα συμμετέχουν, θα κερδίζουν πόντους για το γκρουπ που εκπροσωπούν.

Όσα από τα Γκρουπ καταφέρουν και δημιουργήσουν κορδέλες 12 μέτρων, θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην 4η «Δοκιμασία» του Κρυμμένου θησαυρού!

About Μιχάλης Μίχος 1375 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*