Πρέβεζα: “Οι βασικές αρχές της παιδαγωγικής μεθόδου Attachment Parenting. Πώς να βελτιώσουμε την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας’’

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Πρέβεζας, μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας, διοργανώνει το Σάββατο 23/01/2016 και ώρα 17:30 στο Κτίριο της Πρώην Λαΐκής Αγοράς ομιλία με θέμα :

΄΄Οι βασικές αρχές της παιδαγωγικής μεθόδου Attachment Parenting. Πώς να βελτιώσουμε την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας’’

με ομιλήτρια την κυρία Ροζελίνα Φιλιππίδου , Bsc (Honours) Psychology , Msc in Psychological Research Methods , Pg Dip Drama and Movement Therapy .

Η ομιλία απευθύνεται σε:

•επαγγελματίες που εργάζονται με παιδιά, γονείς και οικογένειες (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, παιδαγωγοί)

•γονείς που αναζητούν τρόπους επικοινωνίας με τα παιδιά τους, οι οποίοι να βασίζονται στην ενσυναίσθηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.

•μελλοντικούς γονείς που επιθυμούν να ειναι κατάλληλα προετοιμασμένοι τόσο για το γονεϊκό τους ρόλο, όσο και για την περίοδο της εγκυμοσύνης και τη γέννα.

Μετά την ομιλία , θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας της ομάδας Πρέβεζας για το 2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

17:30-17:45 Χαιρετισμός – Μπαρκούζου Μαρία / Έφη Κροκίδη, θηλάζουσες μητέρες, Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πρέβεζας.

17:45 – 18:45 Ομιλία

18:45 – 19:00 Κοπή πίτας

19:00- 19:30 Ανοιχτή συζήτηση

Σας περιμένουμε!

vasikesaitieskthriprev (2)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*