Ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής και ο πρ. ΝΟΔΕ Πρέβεζας Β. Ντάκουλας σχολιάζουν την εκλογή Κ. Μητσοτάκη

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο που διεξήχθησαν οι εκλογές του κόμματος στην Πρέβεζα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Βαγγέλης Ντάκουλας μιλώντας στον Prisma 91,6 και τον Κώστα Καζαντζίδη.

Παράλληλα ο κ Ντάκουλας σημείωσε ότι «με την εκλογή του προέδρου ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία». Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ σημείωσε ότι όποιος και να ήταν ο πρόεδρος θα ήταν αξιόλογος και όλοι οι νεοδημοκράτες θα είναι στρατιώτες. Το κόμμα συμπλήρωσε δεν ανήκει σε οικογένειες αλλά στου νεοδημοκράτες.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη πλέον από τις επαναστάσεις. Ας ακολουθήσουμε το ρεύμα, ας κάνουμε μεταρρυθμίσεις και όπως όλες οι υπόλοιπες χώρες βγήκαν από την κρίση ας βγούμε και εμείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας πολύ καλός πρόεδρος και πολύ καλός πρωθυπουργός.

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός Παντελής Καψής ο οποίος σημείωσε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι σημαντικό που είναι ένας νέος άνθρωπος που δε δεσμεύεται από τα βαρίδια του παρελθόντος και εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα κάνει σοβαρή και ρεαλιστική αντιπολίτευση με προτάσεις. «Το ασφαλιστικό είναι ένα πρώτο τεστ» σχολίασε και αναφέρθηκε στην ανάγκη για έναν ρεαλιστικό διάλογο.

Ακούστε το απόσπασμα:

{youtube}A53iQ5ccGyo{/youtube}

About Μιχάλης Μίχος 1364 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*