«Ανοιχτό το Κάστρο της Άρτας όλο το χρόνο»! – ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο «Παραμυθένιο Κάστρο» από 1 έως 6 Ιανουαρίου

Ανοιχτό όλο το χρόνο θα είναι το Κάστρο της Άρτας, καθώς ο Δήμος Αρταίων με έγγραφό του στις 24 Δεκεμβρίου (υπ. Αριθμ. Πρωτ. 44770) προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας ζήτησε να παραμείνει το Κάστρο ανοιχτό και μετά τις 6 Ιανουαρίου, που ολοκληρώνεται το «Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων» διαθέτοντας μάλιστα υπάλληλό του, που θα βρίσκεται στην είσοδο του Κάστρου. Η Εφορεία άμεσα συνηγόρησε θετικά και απέστειλε το σχετικό αίτημα του Δήμου στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Στόχος του Δήμου Αρταίων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας είναι το Κάστρο, ένα μνημείο-σύμβολο για την Άρτα, να είναι διαρκώς ανοικτό και επισκέψιμο για τους πολίτες όλο το χρόνο.

Έτσι, σηματοδοτώντας το «ανοιχτό Κάστρο όλο το χρόνο», ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ ενημερώνουν πως από αύριο 1η Ιανουαρίου 2016 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου η είσοδος στο «Παραμυθένιο Κάστρο» θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους από 11 το πρωί έως 9 το βράδυ!

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*