Αιχμές για την λειτουργία του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας από Βουλευτή και Δήμαρχο Λευκάδας

Ανέβηκαν οι τόνοι στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο πρόεδρος κύριος Γιωργάκης απευθυνόμενος στο βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά,  του είπε ότι δεν μπορεί το δημοτικό συμβούλιο να είναι χώρος ενημέρωσης του ίδιου στον κόσμο της Λευκάδας,  καθώς μπορεί να το κάνει   με ίδια μέσα.

Η απάντηση του κύριο Καββαδά ήταν έντονη,  λέγοντας ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον προκαλεί καθώς αν αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, με το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας  τότε θα φύγουν μαλωμένοι από την αίθουσα,  στηλιτεύοντας το γεγονός ότι ως βουλευτής δεν δέχτηκε πρόσκληση συμμετοχής στο διευρυμένο  όργανο.

Στην τοποθέτηση του ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής του υπενθύμισε ότι η κλίση του συντονιστικού γίνεται από την περιφέρεια, λέγοντας ότι έτσι όπως έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις τον σχεδιασμό αποκελίεται και η δική του συμμετοχή ώς δήμαρχος!!!

Ο ίδιος κατέληξε  ότι οι αιχμές που άφησε ο κύριος Καββαδάς για την μη κλήση του δεν τον αφορούν ως δήμαρχο παραπέμποντάς τον στην περιφέρεια.

{youtube}HREV4gmaTMM{/youtube}

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5410 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*