Μεϊμαράκης: Αναβολή των εκλογών ή αποχωρώ από υποψήφιος πρόεδρος

Αναβολή της εκλογική διαδικασίας για την επόμενη Κυριακή ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τη σωρεία προβλημάτων που σημειώθηκαν. Ο κ. Μεϊμαράκης προειδοποίησε δε ότι αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά του θα αποχωρήσει από υποψήφιος πρόεδρος. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο on line σύστημα ψηφοφορίας που εξασφαλίζει το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Την ίδια στιγμή, οι έτεροι τρεις υποψήφιοι φέρονται να συζητούν χειρόγραφη διαδικασία για να μη χαθεί η μέρα.

Σημειώνεται ότι πολύς κόσμος διαμαρτύρεται έντονα, καθώς έχει προσέλθει στις κάλπες από τις 7 το πρωί και περιμένει να ψηφίσει. Αγανακτισμένοι πολλοί από τους πολίτες δηλώνουν ότι αποχωρούν και δεν θα επιστρέψουν στις κάλπες. Για το θέμα συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική της ΝΔ.

«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση» ήταν νωρίτερα το μήνυμα του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο (…) Συγγνώμη διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμη την διεξαγωγή των εκλογών. Τι να πω;» δήλωσε από την πλευρά του ο έτερος υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζοντας την ενόχλησή του για το τεχνικό πρόβλημα.

«Αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι ΝΔκράτες. Ζητώ άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης» δήλωσε από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Υπάρχει θέμα ακυρότητας της εκλογικής διαδικασίας» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κύρτσος. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…» πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κάνοντας λόγο για «γελοιοποίηση ενός πολιτικού χώρου».

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο Διονύσης Γεωργιόπουλος πρόεδρος της τοπικής Κηφισιάς του κόμματος, ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο της ΝΔ. «Εμείς είμαστε σε όλα έτοιμοι, υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα που μπορεί να εξασφαλίσει το αδιάβλητο, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε να λειτουργήσει» τόνισε ο κ. Γεωργιόπουλος.

www.skai.gr

About Ομάδα Σύνταξης 86014 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*