Σε κακή μέρα η Α.Ε. Πρέβεζας – Πήρε τους τρεις βαθμούς ο Θρίαμβος Λούρου.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας << Αθανασία Τσουμελέκα>>, ο αγώνας ανάμεσα στην Α.Ε. Πρέβεζας και στον Θρίαμβο Λούρου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, με τον Θρίαμβο Λούρου να παίρνει τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-2.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο Θρίαμβος Λούρου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Ντόντη με ένα πολύ ωραίο γκολ από σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της Ένωσης. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν 2 αξιόλογες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Νικάκη και Ζέρη αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται  στο 25ο λεπτό με 0-2 μετά από αυτογκόλ του Ζήση, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατό, με δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά φάουλ, χωρίς όμως αξιόλογες φάσεις με τον Λούρο να κρατάει το σκορ υπέρ του και την Α.Ε. να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 85ο η Α.Ε. μείωσε με τον Σίσκα που είχε μπει αλλαγή να διαμορφώνει  το 1-2 και οι παίχτες της Ένωσης να απειλούν έχοντας βρει τα πατήματα τους αλλά ήταν ήδη αργά να αλλάξει το σκορ, με τον Λούρο να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΟΝΤΙΚΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΖΑΡΗΣ – ΜΠΑΚΟΣ

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ): ΛΙΟΝΤΟΣ, ΝΙΚΑΚΗΣ(ΣΙΣΚΑΣ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΖΕΡΗΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ ΧΡ., ΖΗΣΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ,.

ΑΝΑΠΛ/ΜΑΤΙΚΟΙ: ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΣΙΣΚΑΣ, DEDI, ΛΑΪΟΣ, ΓΚΟΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ,.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: (ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ) ΜΗΤΣΙΟΣ, ΣΑΚΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΑΣ, ΛΕΤΣΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ(ΛΙΟΝΤΟΣ), ΖΑΚΚΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ(ΤΖΙΑΚΟΣ), ΚΟΛΙΟΣ(ΓΚΟΛΑΚΟΥ),.

ΑΝΑΠΛ/ΜΑΤΙΚΟΙ: ΤΖΙΑΚΟΣ, ΛΙΟΝΤΟΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΖΑΧΟΣ, ΝΑΣΗ,.

 

aeprevezasthriamvoslurosdekapente (1) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (2) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (3) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (4) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (5) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (6) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (7) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (8) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (9) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (10) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (11) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (12) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (13) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (14) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (15) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (16) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (17) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (18) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (19) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (20) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (21) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (22) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (23) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (24) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (25) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (26) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (27) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (28) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (29) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (30) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (31) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (32) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (33) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (34) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (35) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (36) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (37) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (38) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (39) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (40) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (41) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (42) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (43) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (44) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (45) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (46) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (47) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (48) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (49) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (50) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (51) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (52) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (53) aeprevezasthriamvoslurosdekapente (54)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*