Πάγωσε το γήπεδο των Σφακιωτών μετά τον τραυματισμό του ΣΟ

Πάγωσε το γήπεδο των Σφακιωτών στο 35′ του πρώτου ημιχρόνου όπου ο παίκτης της Πρέβεζας μετά από μια διεκδίκηση μπάλας στον αέρα προσγειώθηκε ανώμαλα στο τερέν, χτυπώντας το πρόσωπό του.

Το ματς διεκόπη για 15 λεπτά μέχρι να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου. Ασθενοφόρο του νοσοκομείου Λευκάδας έσπευσε στο γήπεδο Σφακιωτών όπου και μετέφερε τον Σο στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφία με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για κάταγμα στη γνάθο. Στη συνέχεια ο άτυχος ποδοσφαιριστής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πρέβεζας έτσι ώστε να υποβληθεί σε αξονική ώστε να διαπιστωθεί και το μέγεθος του τραυματισμού.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του ΠΣ Πρέβεζας είναι στο πλευρό του Σο, με τον πρόεδρο της ομάδας να βεβαιώνει πως η ομάδα θα βρίσκεται δίπλα στον άτυχο ποδοσφαιριστή και θα φροντίσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο να αναρρώσει, είτε χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, είτε όχι.

φώτο αρχείου Prevezatoday.gr

πηγή κειμένου sportime24.gr

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*