Ευχαριστήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τη Λευκάδα, την Ιθάκη και τη Βόρεια Κεφαλονιά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του σε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Περιφερειάρχη Ιονίων ΝήσωνΘεόδωρο Γαλιατσάτο.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απέστειλε σήμερα την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

ΠΡΟΣ: Εξοχότατο Πρόεδρο

Ελληνικής Δημοκρατίας

κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την αμέριστη συμπαράσταση και το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια των σεισμών που έπληξαν τη Λευκάδα, την Ιθάκη και τη Βόρεια Κεφαλονιά.

Η συνεχής επικοινωνία που είχαμε προκειμένου να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και να δηλώσετε τη συμπαράστασή σας στους πληγέντες πολίτες των Ιονίων Νήσων, ήταν πολύτιμη ηθική βοήθεια για εμάς, στις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Γνωρίζουμε ότι είστε και θα είστε στο πλευρό μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πληγέντες συμπατριώτες μας  και γι’ αυτό κύριε Πρόεδρε, εκ μέρους του λαού των Ιονίων Νήσων, για άλλη μια φορά σας εκφράζω τις ευχαριστίες μου, σίγουρος ότι διερμηνεύω πλήρως τα αισθήματα όλων των πολιτών των νησιών μας.  

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων        

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8886 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*