Άρτα: Προς εκμίσθωση τα καταστήματα στα Ψαροπλιά

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα εκμίσθωσης των καταστημάτων στα Ψαροπλιά, καθώς στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αρταίων στις 16-11-2015, ψηφίστηκε  η  σύνταξη όρων και καθορίστηκαν οι όροι και το κατώτατο όριο μισθώματος.

 

Στη συνέχεια και αφού η περίληψη της απόφασης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου δημοσιευθεί στον τοπικό Tύπο, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία σε ημερομηνία που θα αναφέρεται στην αναλυτική διακήρυξη της δημοπρασίας.

 

Η εν λόγω διακήρυξη θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του δήμου Αρταίων (www.arta.gr – παράγραφο διακηρύξεις), από την οποία θα αντλούν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους δημοπρασίας για την εκμίσθωση των καταστημάτων, μεταξύ άλλων προβλέπεται:

  • Για τα καταστήματα με τη ονομασία Κ1 & Κ2, η δραστηριότητα του  θα είναι «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος —(Ψαροταβέρνα)» και θα προσφέρει αποκλειστικά θαλασσινά είδη (πχ όπως Αμβρακικού κόλπου).

 

  • Για το κατάστημα με την ονομασία Κ3, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (Παραδοσιακό καφενείο)».

 

  • Για το κατάστημα με την ονομασία Κ4, η δραστηριότητα του θα είναι «Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (ψιλικατζίδικο)».

 

  • Για το κατάστημα με την ονομασία Κ8-Κ9, η δραστηριότητα του καταστήματος θα είναι «Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» και «Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (Παραδοσιακό καφενείο , παραδοσιακά γλυκά και τοπικά προϊόντα». Ο χώρος του καταστήματος με την ονομασία Κ9 θα φέρει ράφια, προθήκες, ψυγεία με τοπικά προϊόντα.

 

  • Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι δέκα (10) και τα καταστήματα αυτά θα υποχρεούνται να διαθέτουν και να λειτουργούν αποχυμωτή με τοπικά Αρτινά προϊόντα

 

 

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*