Με τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών έκλεισαν οι φθινοπωρινοί αγώνες του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας συμμετείχε σε αρκετούς αγώνες κατά τους φθινοπωρινούς μήνες του έτους 2015. Αναλυτικότερα, η σειρά αγώνων ξεκίνησε με τον 9ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων στις 27 Σεπτεμβρίου 2015, όπου ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας συμμετείχε με περισσότερους από 20 αθλητές και αθλήτριες, ενώ διακρίθηκε με 3 πρώτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα πρώτες θέσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες κατέλαβαν ο Γιώργος Χρήστου, ο Ανδρέας Κοριτσίδης και ο Ελευθέριος Πάνου.

Την επόμενη Κυριακή, στις 4 Οκτωβρίου 2015, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας συμμετείχε παράλληλα σε 2 αγώνες, στον 16ο Άκτιο Δρόμο, από το Άκτιο στη Βόνιτσα, και στους αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου «Άγγελος Φέτσης» στην Πάργα. Οι αγώνες συνεχίστηκαν με τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων το Σάββατο βράδυ, 10 Οκτωβρίου 2015, όπου αρκετοί αθλητές του Συλλόγου πέτυχαν καλούς χρόνους και κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Το αποκορύφωμα όλων των αγώνων της χρονιάς ήταν η συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας με περισσότερους από 20 αθλητές και αθλήτριες στον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Αξίζει, να σημειωθεί ότι 2 αθλητές του Συλλόγου τερμάτισαν στον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών σε συνολικό χρόνο μικρότερο από 3 ώρες. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Πέππας τερμάτισε σε χρόνο 2:58:49, ενώ ο Βασίλειος Νίκου σε χρόνο 2:59:58. Ακόμη, στον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τερμάτισαν 3 αθλήτριες του Συλλόγου, η Παναγιώτα Χρήστου, η Μαρία Χρήστου και η Ιωάννα Μπόμπορη, πετυχαίνοντας όλες καλές επιδόσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες και τους εύχεται να είναι υγιείς και να έχουν και άλλες συμμετοχές σε αγώνες στο μέλλον.

Ακόμη, καλούμε όλους όσους θέλουν να γίνουν μέλη του Συλλόγου να στείλουν email στο [email protected] ή να επισκεφτούν τη σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας (http://www.prevezarunnersclub.gr).

9_Ioannina_Limni_1 9_Ioannina_Limni_2 9_Ioannina_Limni_3 9_Ioannina_Limni_4 9_Ioannina_Limni_5 9_Ioannina_Limni_6 9_Ioannina_Limni_7 33_Athens_Marathon_2 33_Athens_Marathon_3

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*