Ευχαριστήριο μήνυμα από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση μικρών και μεγάλων και τη συμμετοχή τους στη «Γιορτή των Κοινωνικών Δομών» που διοργανώσαμε όλοι μαζί το πρωί της περασμένης Κυριακής, 1ης  Νοεμβρίου 2015 στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη χαρά μας που τόσοι γονείς θέλησαν να γνωρίσουν το έργο και τις δυνατότητες των δημόσιων κοινωφελών φορέων που υπάρχουν στον τόπο μας και τόσα πολλά παιδιά έζησαν όμορφες στιγμές παιχνιδιού και δημιουργίας.

Στο χώρο υπήρχαν περίπτερα, όπου οι ενήλικες μπορούσαν να ενημερωθούν με έντυπο υλικό και προσωπική επικοινωνία για το ποιες κοινωνικές δομές δραστηριοποιούνται στη Λευκάδα, για το έργο και τις δωρεάν παροχές τους, καθώς και για το πώς μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κάθε πολίτη είτε ξεχωριστά είτε σε συνεργασία μεταξύ τους.

Παράλληλα, τα παιδιά μας ανέβηκαν στις ράγες του παιχνιδιού και έκαναν ένα απολαυστικό ταξίδι, περνώντας απ’ τους σταθμούς της Μουσικής και της Μουσικοκινητικής, της Ζωγραφικής, των Παραδοσιακών Παιχνιδιών, του Θεάτρου και των Κατασκευών.

Θα θέλαμε, με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης αυτής γιορτής, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές μας, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη η επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ:

  • Για τα Παραδοσιακά Παιχνίδια, τους Δημήτρη Ροντογιάννη και Μιχάλη Κονιδάρη
  • Για τις Κατασκευές, τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης»
  • Για τη Μουσική, την Άννα Χλωρού
  • Για τη Μουσικοκινητική, την Αναστασία Ζακυνθινού
  • Για τη Ζωγραφική, τις Χαρά Σαΐτη και Άση Μπένου
  • Για τη Θεατρική Αγωγή, την Μάρθα Δοϊτσίδου.
  • Για την επίβλεψη των παιδιών, τις εκπαιδευτικούς Κατερίνα Αυλωνίτη και Αναστασία Ζαβερδινού.

Ακόμη, ευχαριστούμε τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Λευκάδας και τους Διευθυντές του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση του χώρου, το ραδιοφωνικό σταθμό Prisma FM και όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης και τη συμμετοχή τους, καθώς και το βιβλιοχαρτοπωλείο «Το Χάρτινο» του Θωμά Κρητικού για τη χορηγία εντύπων.

Τέλος, ευχαριστίες οφείλουμε στους συμπολίτες μας, που έδειξαν με την αθρόα προσέλευσή τους ότι νοιάζονται για τις κοινωνικές μας δομές και την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.

 

eyxariieramileykithakis (2) eyxariieramileykithakis (3) eyxariieramileykithakis (4) eyxariieramileykithakis (5) eyxariieramileykithakis (6) eyxariieramileykithakis (7) eyxariieramileykithakis (8) eyxariieramileykithakis (9) eyxariieramileykithakis (10) eyxariieramileykithakis (11) eyxariieramileykithakis (12) eyxariieramileykithakis (13) eyxariieramileykithakis (14) eyxariieramileykithakis (15)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*