Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στον Prisma 91,6: “Ήττα για την Αριστερά το Μνημόνιο, συνεχίζουμε όρθιοι”


Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στον Prisma 91,6: “Ήττα για την Αριστερά το Μνημόνιο, συνεχίζουμε όρθιοι”

Για την επόμενη μέρα με την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μίλησε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.
Όπως ανέφερε είναι πολύ σπουδαίο ότι τον Οκτώβρη θα γίνει η συζήτηση για την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους, καθώς το πρόγραμμα δεν βγαίνει.
Φυσικά υπογράμμισε ότι τους περιμένει πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα με την κυβέρνηση να πρέπει να χτυπήσει θέματα φοροδιαφυγής, διαφθοράς που δεν είχαν συμβεί στο παρελθόν, εκτιμώντας ότι αν ο κόσμος δει τέτοιες κινήσεις θα είναι πολύ ανακουφιστικό και για τα μέτρα που αναμένεται να παρθούν.
Ένας από τους λόγου της επιβολής του Μνημονίου είναι η αναποτελεσματικότητα του κράτους, καθώς η χώρα δεν έχει κτηματολόγιο, αποτελεσματικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό, αποτελεσματικό δημόσιο, με την γραφειοκρατία να κοστίζει στο κράτος δεκατέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.
Η κυρία Θεοπεφτάτου αναφέρθηκε και στην στάση που κράτησε προεκλογικά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος λέγοντας ότι έδωσε προτεραιότητα στο να δουλέψει το Περιφερειακό Συμβούλιο και δεν έκανε πολιτική τοποθέτηση στις εκλογές, κάτι το οποίο σέβεται.
Όσον αφορά το αίτημα του για δημοψήφισμα όσον αφορά την εκποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, ανέφερε ότι τον Φεβρουάριο ήταν η πρώτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ εξέφρασε την απορία της πως θα γίνει η ενοικίαση αυτών των αεροδρομίων λέγοντας ότι είναι ένα θέμα.
«Ηττηθήκαμε σε αυτό το θέμα, σε μια συμφωνία κερδίζεις και χάνεις, αυτή η συμφωνία ήταν μια ήττα για την αριστερά μας πάει πίσω από το πρόγραμμα μας, αλλά είμαστε όρθιοι και μας εμπιστεύεται ο κόσμος για να συνεχίσουμε», ανέφερε.

 

About Ομάδα Σύνταξης 80031 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*