Νίκος Λιβιεράτος στον Prisma: Ο συνεπής ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, μετατοπίστηκε προς τα δεξιά

Ο υποψήφιος με την Λαϊκή Ενότητα Νίκος Λιβιεράτος μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη και προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει με τον δικό του τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση ότι ο ελληνικός λαός θέλει να ζει με αυταπάτες. Ο Τσίπρας ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία –δεύτερη φορά αριστερά- και ο κόσμος του την έδωσε συνεχίζοντας τις αυταπάτες και τα ψέματα που του έλεγε. Είναι και μια προσωπική νίκη του Τσίπρα που θυμίζει άλλες εποχές κυρίως τον Ανδρέα Παπανδρέου, και ουσιαστικά την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα προσωποπαγές σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Και η αλλαγή της όλης της βάσης του ΣΥΡΙΑ, έχει μετατοπιστεί πολύ πια δεξιά ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό εμείς δεν το εκτιμήσαμε σωστά. Φαίνεται και στην Πρέβεζα από τις φωτογραφίες που είδαμε αυτό.» ανέφερε.

Σχετικά με την Λαική Ενότητα ο κ Λιβιεράτος ανέφερε:  “Το λάθος μας ήταν ότι θέλαμε να πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε ένας συνεπής ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος δεν το ήθελε αυτό. Ήθελε να ακούσει ευχολόγια. Ο συνεπής ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, μετατοπίστηκε προς τα δεξιά.»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

{youtube}Hq0_LabTgTE{/youtube}

About Μιχάλης Μίχος 1364 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*