Μήνυμα του Σπύρου Βελέντζα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Σπύρος Βελέντζας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ηςΣεπτέμβρη:

«Παρ`όλο που η κυβέρνηση εκβιάστηκε να υπογράψει μια σκληρή συμφωνία, παρ`όλο που ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια μεγάλη διάσπαση οι πολίτες με την ψήφο τους ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη.

Η ανανέωση της λαϊκής εντολής προς τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι ο λαός επιθυμεί να συνεχιστεί η πορεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Επιδοκιμάστηκε η αγωνιστικότητα στις διαπραγματεύσεις, καθώς και η υπεύθυνη στάση στην επιλογή της συμφωνίας αντί της άτακτης χρεοκοπίας.

Ταυτόχρονα δίδεται η εντολή να συνεχίσει τον αγώνα για να απαλλαγεί η χώρα οριστικά από τα μνημόνια και την λιτότητα, εφαρμόζοντας ένα παράλληλο πρόγραμμα που να αντιρροπήσει τις συνέπειες του μνημονίου.

Αποτελεί επίσης ιστορική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να λύσει όχι μόνο τα προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την κρίση αλλά και τα συσσωρευμένα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα επί δεκαετίες.

Τέλος η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα προς τα κινήματα και τους λαούς της Ευρώπης, ότι ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ σ` αυτές τις εκλογές. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά αυτές τις λίγες μέρες προεκλογικής περιόδου για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα .

Ο αγώνας για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη θα συνεχιστεί και μέσα και έξω από τη βουλή.

Καλή δύναμη σε όλους.»

About Μιχάλης Μίχος 1364 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*