Σταύρος Σκλαβενίτης στον Prisma 91,6: Το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει ισχυρά θεμέλια στο να αλλάξει η Λευκάδα

Την εκτίμηση ότι υπάρχει μια αναστροφή του κόσμου και καλή συσπείρωση στο χώρο της Δημοκρατικής παράταξης εξέφρασε μιλώντας στον Prisma 91,6 ο υποψήφιος Βουλευτής με την Δημοκρατική Συμπαράταξη Σταύρος Σκλαβενίτης.
Όπως υπογράμμισε σε σχέση με το μουδιασμένο κλίμα του Ιανουαρίου για το ΠΑΣΟΚ, η κατάσταση έχει ανατραπεί εντελώς και αυτό το απέδειξε η παρουσία ιστορικών στελεχών του κόμματος στο νομό στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.
Όπως ανέφερε εάν ένα κόμμα έχει απαίτηση να πάρει την έδρα στην Λευκάδα, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει βάλει πολύ ισχυρά θεμέλια έργων που έχουν γίνει στο νησί και έχουν αλλάξει την όψη της εντελώς.
Ο κύριος Σκλαβενίτης ανέφερε ότι όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας πρέπει να ενωθούν ώστε η χώρα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, και μέσο πολιτικής σταθερότητας να ανακάμψει η οικονομία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

{youtube}2FH9FEYiL_o{/youtube}

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7584 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*