Η κλήρωση για Α’ και Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ (photo-vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 06/09/15 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Margarona η κλήρωση της Α’ και Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα (ΕΔΩ)

Στην κλήρωση οι κύριοι ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος κ. Νικάκης Κώστας, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μάκης Γιώτης, ο γραμματέας κ. Σταμάτης Σταυρόπουλος και ο  κ. Θεόδωρος Μυζίκος μέλος. Το παρών έδωσαν προπονητές αλλά και μέλη τα Δ.Σ. από ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ.

kliroseisnikakis (1)

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκης, ο οποίος είπε τα εξής: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο. Καλά αποτελέσματα να έχει η Εθνική Ανδρών που ξεκίνησε χθες το ταξίδι της στο Ζάγκρεμπ, να μπορέσουμε να έχουμε μια επιτυχία και στην  Εθνική ανδρών γιατί μας λείπει εδώ και κάποια χρόνια και εμείς να εξακολουθήσουμε το δρόμο μας που ακολουθούμε κάθε χρόνο ξεκινώντας από τις κληρώσεις και από το επόμενο Σαββατοκύριακο τα παιδικά πρωταθλήματα Κορασίδων κλπ…. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θα διανύσουμε μια δύσκολη οικονομική χρονιά, η οποία ναι μεν δίνει κάποιες αδυναμίες στα σωματεία  αλλά από την άλλη πλευρά όμως βλέποντας ότι τα σωματεία στην ΕΣΚΑΒΔΕ έχουν αυξηθεί αυτό σημαίνει ότι η κοινωνία έχει ανάγκη τον αθλητισμό, έχει ανάγκη από διεξόδους και μέσα από την ίδρυση ενός σωματείου όταν υπάρχει υγεία υπάρχει προσανατολισμός υπάρχει και στόχευση. Τα σωματεία έχουν αυξηθεί από πέρυσι κατά έξι και τουλάχιστον τα πέντε από ότι γνωρίζουμε είναι σε απόλυτη ενέργεια, έχουν ιδρυθεί δηλαδή με  ακαδημίες. Το τελευταίο που ιδρύθηκε είναι ο Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος, ξεκινά με ακαδημίες και ας ευελπιστούμε ότι και φέτος θα είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά στις μικρές ηλικίες. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι μια ομάδα μας θα ανέβει στην Γ Εθνική και παράλληλα θα δούμε φέτος ότι ξεκινά το πρωτάθλημα των Εθνικών κατηγοριών με τις περισσότερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ από κάθε άλλη φορά. Εγώ θέλω να το επαναλάβω ότι έχουμε δυο ομάδες σε υψηλό επίπεδο στις γυναίκες, έχουμε την Νίκη Λευκάδας στην Α1 Γυναικών, πρώτο αγώνα παίζουν με τον Ολυμπιακό και την γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα στην  Α2 και μετά έχουμε και τους άνδρες, είναι η Λευκάδα Α2 Ανδρών, η ΑΟ Αγρινίου στην Β’ Εθνική και είναι και ο Τρικούπης με τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων στην Γ΄ Εθνική και δεν έχει υπάρξει άλλη φορά τόσο μεγάλος αριθμός».

Στην συνέχεια ο κ. Νικάκης μίλησε για το οικονομικό κομμάτι και ανέφερε τα εξής: «Όσο αφορά τα οικονομικά μας, γιατί όπως λειτουργεί ένα σπίτι με βάση τα οικονομικά του και πως θα ξεκινήσει η μέρα του έτσι ξεκινάμε και εμείς, μετά την συνάντηση που κάναμε με τα σωματεία στην Φιλιππιάδα, τα σωματεία συμμερίστηκαν την ανάγκη να εκπληρώσουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, οφειλές και πλέον τα προβλήματα μας ξεκινάμε με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος θα κινηθούμε πάλι στο ίδιο πλαίσιο και με τους διαιτητές είμαστε σε συνεργασία όσο αφορά τις οικονομικές αμοιβές τους και δεν θα υπάρξει καμία αύξηση οπότε και εμείς θα πάμε στα ίδια όπως αναφέρεται στην προκήρυξη».

kliroseisnikakis (2)

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μυζίκος ο οποίος ανέφερε κάποια πράγματα από την επιτροπή του πρωταθλήματος και ανέλυσε την προκήρυξη του πρωταθλήματος ενώ υπήρξαν και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην συνέχεια την κλήρωση πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Μυζίκος.

Δείτε βίντεο με την κλήρωση αλλά και φωτογραφικό υλικό.

{youtube}4kMhKk9qTz4{/youtube}

17 16 15 14 13 12 11 4 5 6 7 8 9 10 3 23 22 21 20 19 18

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*