Τζίμας: Θα είμαι μέσα στα γήπεδα και θα βοηθήσω τα σωματεία όσο το δυνατόν μπορώ.

Ο Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και πρόεδρος του πρωταθλήματος κ. Τζίμας Κωνσταντίνος με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας πήρε το λόγο λίγο πριν την κλήρωση και δήλωση τα εξής :<< Εύχομαι φέτος να έχουμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό θα είναι σίγουρα. Εγώ δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα σας, μέσα στα γήπεδα αφού θέλω να έχω ο ίδιος την εικόνα του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τα σωματεία όσο το δυνατόν μπορώ. Γνώμη μου είναι να αφήσουμε τους διαιτητές να σφυρίζουν <<ότι θέλουν>> , κάτι που θα βοηθήσει πολύ την ψυχοσύνθεση μας. >>

Στη συνέχεια ενημέρωσε για το Super Cup ανάμεσα στον περσινό πρωταθλητή της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και τον κυπελλούχο, δηλαδή ανάμεσα στον Αχέρων Καναλακίου και τον Θρίαμβο Λούρου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Το κύπελλο όπως δήλωσε ο κ. Τζίμας θα γίνει κανονικά 12-12 Σεπτεμβρίου αλλά και η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά στις 19 Σεπτεμβρίου, άσχετα με την διενέργεια των εκλογών.

{youtube}FqQQmm5P3Eg{/youtube}

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*