Ακόμη μία μεταγραφή για τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ο Διονύσης Μπουρδούβαλης.

Στην απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού προχώρησε η διοίκηση του Τηλυκράτη Λευκάδας , με τον Μπουρδούβαλη να υπογράφει απόψε και να είναι στη διάθεση του Άγγελου Μπέκα.

Η ενίσχυση στον Τηλυκράτη  συνεχίζεται, με τον 20χρονο (17-03-1995) νεαρό ποδοσφαιριστή να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα, έχοντας αγωνισθεί παλαιότερα σε ARSENAL-Παμπατραϊκό, Κ-17 και Κ-20 στον Ατρόμητο Αθηνών, Ζάκυνθο, Κεραυνό Θεσπρωτικού και Θεσπρωτό.

Ποιος είναι

Γεννήθηκε στη Πάτρα το 1995 όπου έζησε και μεγάλωσε. Σε ηλικία 8 ετών άρχισε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της ARSENAL-Παμπατραϊκού όπου έμεινε έως τα 15 που τον επέλεξε ο Ατρόμητος Αθηνών και πήγε στην Αθήνα. Έμεινε έως τα 17 παίζοντας στην Κ-17 και Κ-20 και στη συνέχεια με απέκτησε η CROTONE FC που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ Ιταλίας. Στην Ιταλική ομάδα έμεινε για ένα χρόνο αλλά λόγω προβλήματος με το σχολείο αναγκάστηκε να επιστρέψει. Έχει φορέσει τη φανέλα του Κεραυνού Θεσπρωτικού και του Θεπσρωτου Ηγουμενίτσας. Είναι διεθνής εθνική ομάδα Παίδων την περίοδο 2011-2012, λαμβάνοντας μέρος σε τρία ευρωπαϊκά τουρνουά μετρώντας 14 συμμετοχές.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*