Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε σήμερα ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε σήμερα ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Βέκιου προχώρησε στην απόκτηση του 28χρονου (28/07/1987) αμυντικού Βασίλη Μάρκου ο οποίος έχει πλούσια θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων για λογαριασμό του…

Ο Βασίλης Μάρκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριερα στον Απόλλωνα Πάργας, και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα και της Αναγέννησης Άρτας σε 86 παιχνίδια της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και πέτυχε 3 γκολ.

Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΣ Αχέρων ο Βασίλης Μάρκος σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ενσωματώθηκα στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου! Είναι μια ομάδα που μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά, και να κάνει και μια εξαιρετική πορεία, και αυτό δείχνει μια ομάδα που έχει οργάνωση, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα βοηθήσω από μεριά μου στο μέγιστο τη προσπάθεια της ομάδας να εκπληρώσει τους στόχους της. Ελπίζω να έχουμε μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά!»

Στη φωτο ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέρων κ. Χρήστος Λουκούμης με τον Βασίλη Μάρκο

 

ΠΗΓΗ

About Ομάδα Σύνταξης 80443 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*