Εργατικό κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας: Για την επέτειο των 16χρονων από την ίδρυση του Π.Α.ΜΕ

Εργατικό κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας: Για την επέτειο των 16χρονων από την ίδρυση του Π.Α.ΜΕ

Πριν 16 χρόνια μπροστά στον εκφυλισμό και την απαξίωση του εργατικού σ.κ, που επέβαλαν οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, συγκροτήθηκε το ΠΑΜΕ. Ιδρυτικό μέλος του υπήρξε και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ μαζί με άλλα Ε.Κ. Ομοσπονδίες και εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία.

Η συγκρότηση του ΠΑΜΕ δικαιώθηκε αφού ανταποκρίθηκε στους στόχους του, αφού άνοιξε μια νέα σελίδα για το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, συνέχεια των πλούσιων παραδόσεων και των αξιών της εργατικής τάξης της χώρας μας. Αντιπάλεψε  τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ), δεν μπήκε σε κοινωνικούς διαλόγους, δεν υιοθέτησε απόψεις και ιδεολογήματα του κοινωνικού εταιρισμού που έσκαβαν το λάκκο στους εργαζόμενους.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ  και τα Σωματεία του, που είναι ενταγμένα στο ΠΑΜΕ, χαιρετίζουμε την επέτειο των 16 χρόνων, δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε στην κατεύθυνση  της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, με  δράση κατά των μέτρων και της αντιλαϊκής επίθεσης, να είναι παρόντες σε κάθε εργατική διεκδίκηση, να αναδεικνύουμε την αξία της ταξικής-εργατικής αλληλεγγύης.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

About Ομάδα Σύνταξης 62720 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*