Βραβεία Επιχειρηματικότητας από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα

Βραβεία Επιχειρηματικότητας από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα

 

Απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας
στη Λευκάδα

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Δράσης 26 «Εκπαιδευτικές δράσεις για την αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων» και μετά το πέρας των προγραμματισμένων σεμιναρίων στη Λευκάδα και της αξιολόγησης των συμμετεχόντων, διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας στους τρεις (3) πρωτεύσαντες συμμετέχοντες.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 9:30 π.μ. στις αίθουσες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Φιλοσόφων και Τζεβελέκη). Την απονομή θα συντονίσει ο Ανδρέας Βιτωράτος, επιστημονικός υπεύθυνος της Δράσης.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές της, ενώ θα γίνει αναφορά στα συμπεράσματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια των Σεμιναρίων και στη συμβολή τους ως προς τη συνεχή επιμόρφωση για την επαγγελματική ανάπτυξη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

 

                                                        Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015
Δ.26 “Εκπαιδευτικές δράσεις για την αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων νήσων”

Στα πλαίσια της Πράξης: “Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας”

9:30-11:30 Ανδρέας Βιτωράτος, Επιστημονικός Υπεύθυνος της
Δράσης

▪ Εισαγωγή – Χαιρετισμός.
▪ Ομιλία για την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές της.
▪ Σύντομος απολογισμός των Σεμιναρίων και της συμβολής τους στη συνεχή επιμόρφωση για την επαγγελματική ανάπτυξη.
▪ Απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας.
▪ Λήξη Εκδήλωσης.

About Ομάδα Σύνταξης 84444 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*