Βαγενάς: Ο Τηλυκράτης είναι ένα σωματείο που θέλει πάντα το κάτι παραπάνω.

Βαγενάς: Ο Τηλυκράτης είναι ένα σωματείο που θέλει πάντα το κάτι παραπάνω.

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κώστα Καζαντζίδη ήταν ο πρόεδρος της ομάδας του Τηλυκράτη Λευκάδος κ. Γιώργος Βαγενάς, ο οποίος μίλησε για την νίκη του Αχέρων Καναλακίου, την πορεία του Τηλυκράτη στο πρωτάθλημα αλλά και για την διαιτησία.

Ο κ. Βαγενάς συγχάρηκε τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  και ευχήθηκε να έχει την άνοδο και στην Γ Εθνική κατηγορία λέγοντας  ότι πρέπει να υπάρχουν τοπικές ομάδες στην Γ εθνική.

Ο κ. Βαγενάς μίλησε για την ομάδα του  Τηλυκράτη και για την μέχρι τώρα πορεία και όπως τόνισε ο ίδιος « Ο Τηλυκράτης είναι ένα σωματείο που δεν του φτάνει τίποτα και πάντα θέλει το κάτι παραπάνω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Π.Σ. Πρέβεζας τονίζοντας το κομμάτι το διαιτητικό το οποίο όπως είπε σαν σωματείο που είμαστε  συγχωρούμε τα λάθη αλλά όταν γίνονται επανειλημμένα και προπαντώς με τον κ. Ρούσο που έχει το πλεονέκτημα να κάνει το παιχνίδι “μύλο”!! Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη των βοηθών τα οποία όπως είπε φέτος είναι και  τα πιο πολλά και έδωσε παράδειγμα τον κ. Ποντίκι που όπως τόνισε σε κάθε φάση ήταν δέκα μέτρα πίσω από την φάση.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Βαγενά: 

{youtube}7jfjNfbTWkw{/youtube}

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*