Πρέβεζα: Προβολή της ταινίας "Freedom Writers"

Πρέβεζα: Προβολή της ταινίας "Freedom Writers"

Οι Σχολές Γονέων ΙΝΕΔΙΒΙΜ για το Ν. Πρέβεζας, μαζί με το πρόγραμμα Οδυσσέας ΙΝΕΔΙΒΙΜ Ν. Πρέβεζας (Εκπαίδευσης Μεταναστών Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού) και την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας, διοργανώνουνε εκδήλωση – προβολή της ταινίας “Freedom Writers” στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (Κυριακή 26/4/15 και ώρα  19:00).

Περισσότερα ΕΔΩ 

FREEDOM WRITERS
του Ρίτσαρντ Λα Γκραβενέζε

invedioaspre

Υπόθεση: H δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ και ο τιμημένος με Χρυσή Σφαίρα Πάτρικ Ντέμπσεϊ (“Gray’s Anatomy”), πρωταγωνιστούν σε αυτή τη δυνατή ιστορία νέων ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει σε ένα επικίνδυνο αστικό περιβάλλον και μιας καθηγήτριας που θέλει να τους δώσει αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη: χώρο για να μιλήσουν.
Σε ένα σχολείο που η ρατσιστική αντιμετώπιση και τα περιστατικά βίας αποτελούν καθημερινότητα, η καθηγήτρια Έριν Γκρούγουελ, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδιαφορεί, θα προσπαθήσει να μετατρέψει το μάθημα της τάξης σε ζήτημα ζωής για τους μαθητές της. Μέσω της επικοινωνίας και της κατανόησης, οι μέχρι τότε “ανεπίδεκτοι μαθήσεως” έφηβοι, θα ανακαλύψουν την αξία της ανοχής και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τις κατεστραμμένες ζωές τους, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τον κόσμο τους.
Με λίγα λόγια
Η ταινία βασίζεται στο διάσημο μπεστ-σέλερ “The Freedom Writers Diary”.
Πηγή:www.myfilm.gr

 

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*