Τάκης Παππάς: Αφού είδα πως λειτουργούν κάποια πράγματα, από κάποιες θέσεις θα αποχωρήσω

Τάκης Παππάς: Αφού είδα πως λειτουργούν κάποια πράγματα, από κάποιες θέσεις θα αποχωρήσω

 Στο πιλοτικό πρόγραμμα «Τοπικής Δημοκρατίας» από τον Ε.Ο.Ε.Σ Αμφικτυονία θα συμμετεχει ο Δήμος Πρέβεζας. Η πρόταση χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης, θεωρητικά και τεχνικά επεξεργασμένης πρότασης για το άνοιγμα της δημοκρατικής συμμετοχής σε τοπικό επίπεδο, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που προσφέρει η τεχνολογία για δομές ηλεκτρονικής «άμεσης δημοκρατίας».

Για τη συμμετοχή και την πρόταση μίλησε το μέλος του Δ.Σ. στην Αμφικτυονία κ Τάκης Παππάς, στον Prisma 95,1 .

O κ Παππάς σχολίασε επίσης την απόφαση σχετικά με το masterplan του λιμένα Πρέβεζας καθώς όπως ανέφερε παραμένει πρόεδρος του ΤΕΕ Πρέβεζας αλλά είναι και μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Αναφέρθηκε στην ημερίδα «πάρε θέση τώρα»  την οποία είχε διοργανώσει με το ΤΕΕ πάνω στη  οποία βασίστηκαν όλες οι απόψεις και προτάσεις προκειμένου να προχωρήσει το master Plan. «Φοβάμαι ότι όλες οι προτάσεις θα έχουν ως τελικό αποτέλεσμα να μην γίνει τίποτα» σημείωσε. «Δεν μπορούν να γίνουν όλα όπως τα θέλει ο κόσμος, υπάρχουν και οι ειδικοί για κάποια θέματα» συμπλήρωσε.

Αναφέρθηκε ακόμη  και στο παγκόσμιο τουρνουά τένις που γίνεται στην Πρέβεζα κάθε χρόνο σχολιάζοντας ότι περιμένει και τη βοήθεια των φορέων προκειμένου να διοργανωθεί και φέτος το τουρνουά στην πόλη μας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πρέβεζας ανέφερε ότι ο ίδιος μπορεί να έχει πολλές ιδιότητες ωστόσο από καμία δεν παίρνει αντιμισθία, αντιθέτως εργάζεται 16 ώρες την ημέρα προκειμένου  είναι συνεπής και να συνεισφέρει.

Ακούστε το απόσπασμα:

{youtube}JHViKBUpziU{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 70530 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*