Άγνωστοι αφαίρεσαν δέντρα και λουλούδια στους πεζόδρομους της Πρέβεζας.

Άγνωστοι αφαίρεσαν δέντρα και λουλούδια στους πεζόδρομους της Πρέβεζας.

Σε  μια ακόμη πράξη βανδαλισμού η οποία  καταστρέφει την  όμορφη εικόνα της  Πρέβεζας προχώρησαν άγνωστοι.

Συγκεκριμένα,  ξερίζωσαν και στην συνέχεια αφαίρεσαν  κάποια από τα δέντρα που πρόσφατα φυτεύθηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας στον πεζόδρομο των δικαστηρίων.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου καταγγέλει το περιστατικό  και καλεί τους δημότες να  σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια για την περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας που ανήκει σε όλους μας.

Όπως τονίζει η κ.Καζάκου το προηγούμενο διάστημα καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες για  τον καλλωπισμό της παραλίας αλλά και τμήματος του  πεζόδρομου της αγοράς με την φύτευση λουλουδιών, το βάψιμο των παρτεριών αλλά και την τοποθέτηση 15 νέων παγκακιών στον παραλιακό δρόμο  και την πλατεία  Ανδρουτσου προκειμένου  η πόλη να έχει την καλύτερη δυνατή όψη  τόσο στις γιορτές του Πάσχα όσο  και  κατά την  θερινή περίοδο  και τέτοια περιστατικά    βανδαλισμών,   ακόμη κι αν γίνονται από μια μικρή μειοψηφία στρέφονται εναντίον όλων των  δημοτών.

dentro 001

Στο στόχαστρο αγνώστων  έχουν μπει επίσης και λουλούδια που πρόσφατα φυτεύτηκαν σε παρτέρια στον ΟΤΕ καθώς   επίσης  και στα παρτέρια της αγοράς και της παραλίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα λουλούδια δεν ξεριζώνονται απλώς αλλά  απομακρύνονται  και από τα παρτέρια    προφανώς για να φυτευθούν σε άλλους χώρους  και σε κήπους σπιτιών.

About Ομάδα Σύνταξης 70529 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*