Ιωάννινα: Έξι επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή Ρεγκάτα στην Ιταλία!

Ιωάννινα: Έξι επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή Ρεγκάτα στην Ιταλία!

Δεν θα γιορτάσουν το Πάσχα φέτος με τις οικογένειές τους έξι Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, καθώς μέσα στις γιορτές έχουν την πρώτη τους φετινή διεθνή αγωνιστική υποχρέωση!Ο λόγος για την Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο Ιταλίας «Paolo d’Aloja» που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή του Πάσχα στην ομώνυμη λίμνη της Ιταλίας.

Σ’ αυτήν η ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας θα συμμετάσχει με 19 επίλεκτους αθλητές, οι οποίοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους συναγωνιζόμενοι πληρώματα από συνολικά 25 χώρες ενόψει τον πολύ μεγάλων προκλήσεων της φετινής χρονιάς, μέσα στην οποία θα δοθούν τα πρώτα «εισιτήρια» για την Ολυμπιάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.Εκ μέρους του Ν.Ο.Ι. λοιπόν στη Ρεγκάτα θα αγωνιστούν οι τέταρτοι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας και οι Πρωταθλητές Στέφανος Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου, Κατερίνα Ζέρβα, καθώς και ο νεαρός Κωνσταντίνος Βαρδάκας, απ’ τα ελπιδοφόρα «κουπιά» του Ομίλου, που θα τρέξει πρώτη φορά σε μια τέτοια διεθνή διοργάνωση!

ΠΗΓΗ

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*