Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο…. Του Βασίλη Κούρκουλα

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο.... Του Βασίλη Κούρκουλα

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ξεκίνησα ένα BlogSpot μαζί με τον φίλο, Στέφανο Πετρακόπουλο, το οποίο δεν είχε κάποια σχέση με την ενημέρωση της περιοχής αλλά ασχολούνταν κυρίως με θέματα εργασίας μέσα στη δύσκολη εποχή της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης.

Αν και υπήρχε ανταπόκριση και στήριξη από τον κόσμο, δυστυχώς λόγω της απόστασης που είχαμε, εγώ Πρέβεζα και αυτός Αθήνα, η συνεργασία μας δε μπόρεσε να συνεχιστεί. Όνειρο μας ήταν να φτιάξουμε ένα site που να αποτελεί φάρο ενημέρωσης αλλά δυστυχώς όπως καλά γνωρίζετε τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται πάντα. Παρόλα αυτά  τον ευχαριστώ, γιατί αν δε με παρότρυνε εκείνο το βράδυ να ξεκινήσουμε, ίσως εγώ να μην είχα ασχοληθεί ποτέ με τον τομέα της ενημέρωσης.

Μετά από μια όμορφη πρόταση συνεργασίας της Ανδριάνας Σολδάτου, εντάχθηκα  στην ομάδα του mypreveza.gr.  Ήταν το μεγάλο μου βήμα και η ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τον κόσμο και να λατρέψω αυτό που πλέον αποτελεί επάγγελμά μου.

Ευχαριστώ και την Ανδριάννα και το σύζυγό της, Σπύρο Πλέουρα που μέσα από αυτήν την συνεργασία που είχαμε με στήριξαν σε αυτό το νέο μου βήμα, με εμπιστεύτηκαν και με έβαλαν στον κόσμο της πληροφόρησης αλλά και που ήταν δίπλα μου επίσης και σε προσωπικό επίπεδο στην καλοκαιρινή περιπέτεια της υγείας μου.  Τους εύχομαι ότι καλύτερο και σε προσωπικό αλλά και  σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στην όμορφη αυτή πορεία που ξεκίνησα με υπομονή και αγάπη, γνώρισα κόσμο από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της Πρέβεζας (Τοπική φωνή, Τομή στην Ενημέρωση, Το Βήμα της Πρέβεζας, εφημερίδα Πρέβεζα, atpreveza.gr, pamepreveza.gr, prevezabest.blogspot.gr, preveza-info.gr, Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, sportsnow.gr, sportegg.gr, prevezaposto.gr,  doureiostypos.gr αλλά και ανθρώπους μέσα από site των Ιωαννίνων όπως Epirustv.blogspot.gr, Epirusgate κ.α.αλλα και της Λευκάδας), έμαθα μέσα από την δουλειά τους αλλά και τους ευχαριστώ για την αποδοχή τους.

Τους ευχαριστώ τον καθένα για διαφορετικό λόγο αλλά και όλους γιατί μέσα από αυτούς μαθαίνω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος με σκοπό πάντα την αμεσότητα και την εγκυρότητα της πληροφόρησης.

Όμως ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Prisma 95,1 – Energy 93,4 και κυρίως τον  Μιχάλη Μίχο και τον Παναγιώτη Κουνιάκη  για την πρόταση και την εμπιστοσύνη τους να ενταχθώ στη δημοσιογραφική ομάδα τους, αλλά και όλα τα παιδιά στο team για την αποδοχή και τη στήριξη τους.

Πιο πολύ όμως ευχαριστώ εσάς που στηρίζετε κάθε μου βήμα, που μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω αλλά και που μου δείχνετε τα λάθη μου ώστε να γίνομαι καλύτερος.  Αλλά ευχαριστώ και τον κάθε αναγνώστη ξεχωριστά που μέσα από το prevezatoday.gr διαβάζει τα άρθρα μου, στηρίζει τη δουλειά μου και ενημερώνεται καθημερινά για το τι γίνεται στην Πρέβεζα και στην Ήπειρο.

Mε εκτίμηση

Βασίλης Κούρκουλας

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*