Γερή κόντρα ανάμεσα στον κ. Μιχάλη Κατωπόδη και τον κ. Μπάμπη Στούπα.

Γερή κόντρα ανάμεσα στον κ. Μιχάλη Κατωπόδη και τον κ. Μπάμπη Στούπα.

Σήμερα 24/02/15 στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 95,1 καλεσμένοι ήταν ο κ. Κατωπόδης Μιχάλης, πρόεδρος του Πανλευκάδιου και ο κ. Μπάμπης  Στούπας, γενικός αρχηγός της ομάδας του Αχέρων Καναλακίου.

Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε ο κ. Μιχάλης Κατωπόδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο συμβάν που μαύρισε τον αγώνα με τον Αχέρων Καναλακίου λέγοντας :<< Είμαστε εμείς υπεύθυνοι και αναλαμβάνουμε την ευθύνη και ζητάμε μάλιστα και συγνώμη από τον κ. Ντούρο. >>

Ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου τόνισε επίσης ότι η διοίκηση του Πανλευκάδιου προσπάθησε να διαφυλάξει τον αγώνα αλλά η διοίκηση του Καναλακίου δεν τους βοήθησε.  Μίλησε ακόμα και για βίντεο που υπάρχει και είναι αμοντάριστο και  μπορεί να το παραλάβει και η διοίκηση του Αχέρων Καναλακίου, σύμφωνα με το οποίο η ρήψη αντικειμένων ξεκίνησε από τον Αχέρων Καναλακίου και όχι από τον Πανλευκάδιο.

Δείτε όλη την συνέντευξη του κ. Κατωπόδη Μιχάλη:

 

{youtube}OCY-kEx9eno{/youtube}

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο  γενικός αρχηγός της ομάδας του Αχέρων Καναλακίου, κ. Μπάμπης Στούπας, ο οποίος με τη σειρά του είπε: <<  Σήμερα Τρίτη συνεχίζεται το καρναβάλι. Δεν περίμενα να ακούσω αυτά τα πράγματα από τον συμπαθή φίλο μου κ. Κατωπόδη. Περίμενα να μην υποβαθμίσει το γεγονός που έγινε στον αγώνα. Τον υπεύθυνο που προκάλεσε το συμβάν πρέπει να τον καταδείξουν στις αρχές.>>

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν ένταση ανάμεσα στους δυο προσκεκλημένους με αποτέλεσμα να επέμβει ο κ. Καζαντζίδης ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Στούπα:

 

{youtube}CV4WZtqcqlo{/youtube}

 

Διαβάστε επίσης:

 • Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για τα επεισόδια στην Λευκάδα.
 • Η συγνώμη του Πανλευκάδιου στον Τάκη Ντούρο
 •  

   

   

  About Ομάδα Σύνταξης 56602 Articles
  To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *