Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα!

Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για διακοπή επ΄ αόριστον όλων των πρωταθλημάτων είναι ήδη ειλημμένη και την Τετάρτη πάει να πάρει την έγκριση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το SDNA σας ενημέρωσε από το πρωί για την σκέψη του Σταύρου Κοντονή σχετικά με την αναστολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, έπειτα από τα μαζικά κρούσματα βίας. Μερικές ώρες μετά, η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται

Ακόμα κι αν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις στον υφυπουργό Αθλητισμού, αυτές άρθηκαν με τα όσα θλιβερά έγιναν στο Δ.Σ. της Superleague και τα επεισόδια που προκάλεσαν την διακοπή του. Η αρχική σκέψη της ΓΓΑ ήταν να θέσει τις ΠΑΕ προ των ευθυνών τους και να τις βάλει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ώστε να συμφωνήσουν στην λήψη άμεσων αποτελεσματικών μέσων, που θα ανακοίνωναν στον Υπουργό, ο οποίος με την σειρά του θα έπαιρνε τις τελικές αποφάσεις. Τα όσα έγιναν όμως στο Δ.Σ. της Superleague έδειξαν ότι το έδαφος δεν ήταν γόνιμο για τέτοιες πολιτισμένες λύσεις.

Η απόφαση του κυρίου Κοντονή για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων είναι πια ειλημμένη και αύριο Τετάρτη αναμένεται να πάρει και την τελική έγκριση από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι ήδη ενημερωμένος για τις εξελίξεις.

Αυτό πια που μένει, είναι να διευκρινιστεί αν μιλάμε για διακοπή μόνο των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ή αν η απόφαση αυτή του υφυπουργού Αθλητισμού αφορά το σύνολο των ομαδικών αθλημάτων.

Όπως και να έχει, ο ποδοσφαιρικός χώρος είναι εκείνος που έχει δώσει περισσότερα «δικαιώματα», καθώς εκκρεμούν σοβαρότατες ποινικές υποθέσεις, όπως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η κάρτα υγείας της ΕΠΟ και τα στημένα.

ΠΗΓΗ

About Ομάδα Σύνταξης 56601 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*