Παιδικό Καρναβάλι Λευκάδας: Ένα πάρτυ χρωμάτων, μουσικής με πολλά χαμόγελα!

Παιδικό Καρναβάλι Λευκάδας: Ένα πάρτυ χρωμάτων, μουσικής με πολλά χαμόγελα!

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή το Παιδικό Καρναβάλι στην Λευκάδα και η πόλη γέμισε μουσική, χρώματα και χαμόγελο.

8
Ο καιρός ήταν ιδανικός ο ήλιος έλαμπε και στα χαμόγελα μικρών και μεγάλων υπήρχε αυτή η χαρά προσμονής. Ποιος δεν λαχταράει η αλήθεια είναι τις αποκριές, ποιος δεν θέλει να γίνεται ένα με και η πόλη να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο πάρτυ χρωμάτων;

20
Η πόλη γέμισε από νωρίς με κόσμο που απολάμβανε τον πρωινό του καφέ, καθώς και τον ρυθμό, τον παλμό και την ζωντάνια των Δημοτικών Σχολείων, που έβαλαν μια πινελιά δροσιάς και αισιοδοξίας στην καθημερινότητα μας.

13
Η παρέλαση ξεκίνησε από την Πλατεία του Αγίου Μηνά, διάσχισε την Κεντρική αγορά, για να καταλήξει στην παραλία, όπου μοιράστηκαν γλυκιά και λιχουδιές ενώ οι εθελοντές του Πνευματικού Κέντρου, βοήθησαν ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

9
Την παρουσίαση της παρέλασης έκανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα στις 17:00 το απόγευμα για την μεγάλη παρέλαση.
Δείτε μοναδικές φωτογραφίες, καθώς και πολλά αποτυπωμένα χαμόγελα μέσα από τον φακό της Καίτης Κακαβούλη την οποία και ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες.

 

 


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    

About Ομάδα Σύνταξης 56335 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*