Μεγάλη βαθμολογική νίκη για τον ΚΑΟ Πρέβεζας που επιβλήθηκε με σκορ 105-39.

Μεγάλη βαθμολογική νίκη για τον ΚΑΟ Πρέβεζας  που επιβλήθηκε με σκορ 105-39.

Δύσκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα του Α.Ο Γαλατά σήμερα Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, αφού η ομάδα του ΚΑΟ ήταν σε μεγάλα κέφια.

Παρόλο τις απουσίες δυο σημαντικών παιχτών, του Αποστόλου Σκαμνέλου και του Παύλου Γκόπη λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι με τη Νικόπολη Β, η ομάδα του ΚΑΟ βρήκε γρήγορα ρυθμό και πήρε  εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 105-39.

Ο ΚΑΟ είχε από την αρχή του παιχνιδιού καλό ρυθμό, τον οποίο διατήρησε σε όλο το παιχνίδι μένοντας πάντα μπροστά στο σκορ και χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Μεγάλο παιχνίδι για τον Κάρτσακλα πετυχαίνοντας 39 πόντους στην επιστροφή του στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας των 2 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

kaopgalatadak1

 Μια μεγάλη νίκη για τον ΚΑΟ που με θετικό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα με τον Α.Ο Λούρου, θα υποδεχθεί, χωρίς βαθμολογικές απώλειες, τον Λουριώτικο Α.Γ.Ο.  για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας σε ένα παιχνίδι όπου θα κριθεί η πρώτη θέση στον Δ’ όμιλο και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση των playoff.

Δεκάλεπτα: 29-12, 51-20,78-36, 105-39

Κ.Α.Ο.Π:(ΚΑΛΟΥΔΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ-ΣΙΑΡΚΟΣ-ΝΑΣΤΟΣ-ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗΣ-ΚΑΝΙΩΡΗΣ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΤΕΦΑΣ-ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ-ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ-ΑΥΔΙΚΟΣ

Α.Ο.ΓΑΛΑΤΑ: (ΓΙΟΥΡΓΑΣ)ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ-ΚΩΤΣΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΗΤΣΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν.-ΚΟΣΜΑΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ-ΜΠΛΗΓΙΑΝΝΗΣ


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*